logo

Postbus 336
2400 AH
Alphen aan den Rijn
Rijndijk 263a
2394 CE
Hazerswoude-Rijndijk

Tel. +31 (0)71 3415146,
Fax +31 (0)71 3415829
info@rhizopon.com
1385743405_facebook_square
1385743392_youtube_square_color
1385743401_twitter_square

Rhizopon is fabrikant van en handelaar in groeiregulatoren voor de beworteling van stekken. Dit is de enige activiteit van het bedrijf. Hierdoor neemt Rhizopon wereldwijd een unieke positie in, daar zij de enige fabrikant is die zich uitsluitend toelegt op de produktie van deze produkten.

Door deze specialisatie heeft Rhizopon haar produktieproces weten te verfijnen, zodat de meest hoogwaardige produkten kunnen worden gefabriceerd. Bovendien heeft Rhizopon ook alle knowhow in huis om gebruikers van de meest actuele productinformatie te voorzien. Als er over een bepaalde toepassing niet voldoende bekend is, dan zoeken de teeltadviseurs van Rhizopon, in overleg met de gebruiker, naar de meest optimale behandelingsmethode. Hierdoor worden de medewerkers van Rhizopon door vooraanstaande Nederlandse en buitenlandse vermeerderingsbedrijven als autoriteiten op het gebied van de beworteling van stekken gezien. De onderzoekers en de teeltadviseurs van Rhizopon zijn bij vrijwel alle belangrijke vermeerderingsbedrijven bekend.

De wortels van Rhizopon liggen in Amsterdam waar bij ACF (Amsterdamse Chinine Fabriek) in de dertiger jaren de eerste produkten zijn ontwikkeld. Na een reorganisatie van ACF in 1987, werden de activiteiten op het gebied van de groeiregulatoren afgestoten. Rhizopon bv werd opgericht. Het nieuwe bedrijf had geen enkele band meer met het voormalige moederbedrijf. Wat wel behouden bleef was de grote hoeveelheid kennis omtrent het gebruik van bewortelingshormonen.

Door de verzelfstandiging kon Rhizopon starten met de huidige bedrijfsvoering: nauwe samenwerking met de gebruiker op het gebied van onderzoek, intensieve begeleiding van gebruikers en ontwikkeling van verpakkingen aangepast aan de wensen van de gebruikers. Kortom de gebruiker neemt een belangrijke plaats in in het denken van Rhizopon.

Maar niet alleen voor de gebruiker waren er positieve veranderingen. De wederverkoper/handelaar kan volstaan met een lagere voorraad doordat Rhizopon al de bestellingen, groot of klein, binnen 24 uur aflevert. Zelfs is het voor de handelaar mogelijk om, in sommige gevallen, de produkten rechtstreeks naar de eindgebruiker te laten verzenden. Optimale service zodat de handelaar altijd kan inspelen op vragen van de eindgebruikers.

Vragen met betrekking tot het gebruik van Rhizopon-produkten krijgen de volle aandacht en worden bij ontvangst direct in behandeling genomen. Zelfs een gratis bedrijfsbezoek behoort dan tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.